Рецепционерка

  • Објавен пред 4 месеци
  • Долче Интернационал
  • Активен до 13.08.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Хотел Долче Интернационал **** има потреба од рецепционерка за работа во три смени. Задолжително познавање на англиски јазик. Со или без искуство.

Вашето CV испратете го на dolce.internacional@gmail.com 

КЛИКНИ