админстративен асистент

  • Објавен пред 11 месеци
  • Да Научиме ДООЕЛ
  • Активен до 13.01.2018
  • Позиција: Обрзазовен кадар
  • Локација: Скопје

Едукативниот центар "Да научиме" има потреба од:

 

Административен асистент

 

 Кандидатиот треба да ги исполнува следните услови:

  • завршено високо образование ( предност имаат оние со Филолошки факултет),
  • возачка дозвола Б категорија,
  • познавање на англиски јазик на ниво B2 ( познавање на друг странски јазик ќе се смета за предност).

 

Заинтересираните кандидати може да испратат своја кратка биографија на: danaucime@gmail.com

 

 

КЛИКНИ