Стаклар

  • Објавен пред 8 месеци
  • ИНТЕР АЛ ПИН
  • Активен до 19.05.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

ДПТУ ИНТЕР АЛ ПИН, Скопје е фирма со долгогдишно искуство во градежништвото.

Поради зголемен обем на работа има потреба да вработи:

 

Стаклари - 5 работни позиции (со или без работно искуство)

 

Заинтерисраните кандидати можат да испратат маил со кратка биографија на natalija@interalpin.com.mk

или да се јават на телефонскиот број 070 236-665

КЛИКНИ