Продавач во Земјоделска аптека

Активни огласи од Агроунија Огнен ДООЕЛ:

Агрономи - Работници за магацин

4 продавачи за работа во земјоделска продавница

- со земјоделски факултет-насока полјоделство

-или со средно образование 

КЛИКНИ