Возач со Ц категорија

  • Објавен пред 2 недели
  • Мак-пела
  • Активен до 06.12.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Мак-пела има потреба од возач со Ц категорија за низ Скопје и Македонија.Vozac so C kategorija za niz Skopje i Makedonija

Работно искуство е предност. Сабота е неработен ден.

Плата од 20000 до 25000 денари.

 

КЛИКНИ