Асистент (м/ж)

Работни задачи:

 • Навремено обезбедува административни услуги согласно потребите на одделот
 • Обработка на работни материјали, документирање, прием на дневна пошта, водење на евиденција, планирање и распоредување на тимски активности
 • Организирање состаноци, изготвување на записници, извештаи, анализи и презентации
 • Изготвување на распоред за работа, евиденција и внес на податоци во база/систем
 • Помош при изготвување на излезната документација под надзор на раководно лице
 • Организирање на испраќање на истата по електронска пошта и регуларна пошта
 • Редовна комуникација со клиенти/комитентите/надворешните соработници, по е-маил и пошта

Потребни компетенции:

 • Најмалку средно образование
 • Задолжително одлично познавање и активно користење на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација)
 • Kомпјутерски познавања
 • Одговорност
 • Лојалност
 • Тимска работа
 • Комуникативност
 • Подготвеност за личен натамошен развој
 • Флексибилност

Доколку сте заинтересирани за кариера во ANET NETWORK SOLUTION, на [најави се за да го видиш е-маилот] испратете куса биографија и мотивационо писмо најдоцна до 10.07.2024.

Напомена: Во согласност со законот за заштита на лични податоци со самото испраќање на Вашата апликација согласни сте вашите податоци да се чуваат , обработуваат и користат исклучиво за целите на регрутација и селекција.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »