Техничар

Работна позиција:

Т Е Х Н И Ч А Р – 4 извршители

Работни задачи:
- Проверка на уреди за интернет и телевизија

Потребни квалификации:
- ССС - Средно образование – (ел. техничка струка но не е задолжително)
- Возачка дозвола Б категорија
- Основно познавање на компјутерски програми

- Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
- Способност за самостојна и тимска работа

Работни услови:
- Активноста се реализира во просторија за сервис (не е теренска)
- Работно време од 8.30 до 16.30 часот во работни денови

- Почетна плата 20.000 ден. за почетници, за искусни се договара
- Лична проактивност се цени и влијае на раст на платата

Сите заинтересирани можат да испратат кратка биографина на: job@mt.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »