Готвач

  • Објавен пред 7 месеци
  • Гостилница Бони
  • Активен до 30.04.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Хитно бараме готвач со искуство во спремање риба и месо. 

Информации на 070-322-202 или на restoranboni@gmail.com

 

КЛИКНИ