ИНСТАЛАТЕР ЗА ИЗВЕДБА НА НОСКОНАПОНСКА ИНСТАЛАЦИЈА

 • Објавен пред 5 месеци
 • МАГМА КОМ ЕЛЕКТРОНИКА
 • Активен до 09.10.2019
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

МАГМА КОМ ЕЛЕКТРОНИКА  ДООЕЛ Скопје со своите деловни активности започна 2001година. Веќе 18 години успешно работи и ги опслужува потребите на своите клиенти. Главна дејност на компанијата е изведба системи за техничка безбедност (видео надзор, системи против провала и кражба, противпожарни системи, системи за контрола на пристап и контрола на работно време, видеодомофонија, автоматизација на врати и паркинг системи и др.) изведба на  нискострујни инсталација , ИТ опрема, поврзување и одржување и изведба на електрични инсталации на територија на Р.Македонија.

 

За проширување на својот тим отвовора можност за вработување за следнава работна позиција:

 

Инсталатер Монтер на опрема за техничка безбедност (со или без работно искуство)

Инсталатер на нисконапонска инсталација (со или без работно искуство)

 

Потребни квалификации:

 • ССС – техничка насока,
 • Возачка дозвола,
 • Тимски работник со изразени организациски способности,
 • Одговорен, самоиницијативен, мотивиран, лојален,
 • Без работно искуство, работно искуство и лиценца за техничка безбедност(предност)

 

Добиени услови:

 • Загарантирана работа со долгорочни планови и договори,
 • Загарантирана плата која ќе биде во постојан раст,
 • Бонуси,
 • Навремена исплата на плата,

Постојано напредување и учење.

КЛИКНИ