Асистент за продажба

  • Објавен пред 5 месеци
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 28.08.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Пантер Факс ДООЕЛ:

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Пантер Факс има потреба од АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА.

Лептокарија Fashion4you.comke.mk 

Познавање на работа со фискална каса и програм за работа - материјално работење.

Реклама по сесија со гардеробата на FB, Instagram и др...

Вашите апликации испратете ги на astrapan@gmail.com

 

КЛИКНИ