Координатор на обработка на материјали за мебел

 • Објавен пред 4 месеци
 • Гуго Охрид доо
 • Активен до 12.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Охрид

Одговорности и задачи:

 • Координација на набавка и продажба на материјали за мебел
 • Координација на процесот на обработка на материјали од изработка на кројни шеми до испорака на обработени материјали
 • Контрола и организација на активностите на вработените во секторите за изработка на кројни шеми, погонот за обработка на материјали и логистиката

Потребни квалификации:

 • Завршено високо образование - технички факултет, архитектура или дизајн на мебел ќе се смета за предност
 • Солидно познавање на работа со компјутер - MS Windows и MS Office, AutoCad или друга програма за цртање ќе се смета за предност
 • Аналитички, комуникациски и организациони способности

Профил на личност:

 • Организираност и одговорност
 • Ефикасност и ефективност
 • Самоиницијативност и енергичност
 • Способност за тимска работа
 • Способност за работа под притисок и на кратки рокови.

Кандидатите треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со законот на РМ. Вработувањето е на неопределено време.

Своето CV доставете го на e-mail: info@gugo.mk.

КЛИКНИ