Хигиеничар/ка

Плата од 24.000 ден. до 25.000 ден.

Фирма за одржување на хигиена Стар Билдинг Сервис Дооел Скопје, има потреба од хигиеничари со претходно работно искуство за одржување на Станбени, Деловни Објекти.

Карактеристики и Потребени Квалификации:

  • Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи,
  • Одговорност и посветеност на работата,
  • Способност за тимска работа,
  • Педантност во работата,
  • Лојалност и чесност,
  • Флексибилно работно време

Редовна исплата на плата  + бонуси

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови треба да достават

по е-маил: e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] Контакт Телефон 070/303-018
кратка биографија (CV)
 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »