Правник

 • Објавен пред 3 дена
 • Дарваге ДООЕЛ
 • Активен до 29.09.2021
 • Позиција: Правник
 • Локација: Скопје

Вработуваме Правник

Потребни квалификации:

 • ССС или ВСС 
 • Претходно работно искуство од градежниот сектор ќе се смета за предност,
 • Одлично познавање на MS Office пакетот (Word, Excel, Power point),
 • Познавање на англиски јазик.

Одговорности и задачи:

 • Изготвува правни акти на ниво на организација (договори, решенија, спогодби и сл.) и изготвува соодветна документација од и до државните институции согласно законските одредби,
 • Ги следи и применува законските и подзаконските прописи,
 • Врши административно технички работи,
 • Архивирање на документација,
 • Извршување на сите останати задачи од областа на администрацијата и правото.              

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете биографија на македонски јазик со ознака Правник на [email protected]Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.