Економист

  • Објавен на 5.2019
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 29.05.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје
  • Дипломиран економист или друг факултет
  • Работа на компјутери
  • Познавање на англиски јазик 
  • Пожелно е кандидатот да поседува возачка дозвола
  • Предност имаат кандидатите со работно искуство 
КЛИКНИ