ВЕБ И ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

  • Објавен пред 5 месеци
  • ЕНДЕМИК СОЛУШН ДООЕЛ
  • Активен до 09.11.2018
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Фирма што се занимава со проектирање, изведба и сервисирање на информационите системи во целост има потреба од Веб и Графички дизајнер со искуство 
_____________________________________
За таа цел потребно е лицето да поседува: 
Лична и професионална ефективност, 
Прецизност и ажурност во работата,
Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.
_____________________________________
Работа во WordPres, Wix и слично.
Да има познавање од Corel i Photoshop.
Да биде креативен.
Да е расположен за унапредување.
_____________________________________

Сите заинтересирани нека се јават на 071 343 163
или нека пуштат CV на емаил: endemicsolution@t.mk

КЛИКНИ