Сито печатар

  • Објавен пред 7 месеци
  • Лорд Импекс дооел
  • Активен до 03.05.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Лорд Импекс - компанија за печатење на стакло и порцелан има потреба од сито печатар со претходно работно искуство.

КЛИКНИ