Административен Асистент

За компанијата: IP Home & Office е IT компанија специјализирана за развој на паметни решенија со примена на технологијата Internet of Things. Единствени на пазарот нудиме можност за адаптација на постоечките уредите кон... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • АЈПИ ХОУМ ЕНД ОФИС
 • Активен до 16.09.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

IP Home & Office има потреба од административен асистент:

Задачи и одговорности:

 • Организирање и водење евиденција за финансиски документи, сметки и фактури.
 • Вршење основни администраторски задачи, вклучувајќи печатење, скенирање, договарање на термини за состаноци и испраќање пораки и известувања.
 • Комуникација со деловни партнери и заинтересирани клиенти, испраќање понуди.

Потребни квалификации:

 • Работно искуство од минимум 1 година.
 • Универзитетска диплома.
 • Одлична организациски вештини и time management.
 • Солидно познавање на Англиски јазик и Microsoft Office пакет.

Заинтересираните кандидати потребно е да испратат CV на следниот меил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Рок за апликации: 12.09.2021