Административен работник

 • Објавен пред еден месец
 • Ситографика
 • Активен до 10.03.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Претходно работно искуство во сметководство – материјално работење
 • Познавање на работа со компјутер (MS Office пакет програми)
 • Познавање на софтвер за материјално сметководство ќе се смета како предност
 • Познавање на Англиски јазик (деловна коресподенција)

Одговорности и задачи:

 • Водење на книжења на материјална документација на влезни и излезни документи
 • Изработка на плата и пресметка на сите дополнителни исплати од работен однос
 • Благајничко и девизно работење
 • Сложување аналитички картици со купувачи и добавувачи
 • Изготвување сметководствено - финансиски извештаи
 • Активно следење и познавање на актуелни промени, случувања и законски регулативи во областа на финансиите 
 • Учество во изработка на завршни сметки ќе се смета за предност
 • Комуникација со сите релевантни државни институции 
 • Развивање и одржување на односи со клиенти

Личен профил:

 • Одлични организациски вештини и способност за одредување приоритет
 • Самоиницијативен, снаодлив и тимски работник
 • Одлични комуникациски и презентациски вештини
 • Аналитички способности, упорни и енергични
 • Амбициозност и мотивираност, со желба за континуирана надградба
 • Позитивен пристап

Ние нудиме:

 • Месечна плата во висина од 15.000 до 20.000 денари
 • Работно време: понеделник- петок 09:00 до 17:00 часот, сабота 09 до 15 часот

Сите заинтересирани кандидати, својата Професионална Биографија (CV), писмо за мотивација и препораки (доколку поседувате), можете да ги доставите на следната e-mail адреса: [email protected], со задолжителна назнака на позицијата „Административен работник”.

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани. 

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани.