Продавачи/ки

Плата до 24.000 ден.

ПРЕТПРИЈАТИЕОТО “ВАДРА ПРОДУКТ“ ОД СКОПЈЕ ИМА ОТВОРЕНО СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА ЗА ПРОДАВАЧИ НА СТОВАРИШТЕ ВО С. ПЕТРОВЕЦ 

  • Работата е во ПРВА И ВТОРА СМЕНА
  • Основна плата: 24.000 ден
  • ССС со или без работно искуство

Вашето CV го очекуваме на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

Телефон за контакт 071/262-047

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »