Медицински претставник

Натура Вива ДООЕЛ Скопје објавува оглас за вработување: 

СТРУЧЕН СОРАБОТНИК (МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК) 

 

Потребни квалификации:

 • високо образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),
 • активно познавање на англиски јазик,
 • одлично познавање на MS Office,
 • положен возачки испит (Б категорија).

 

Вештини и способности:

 • комуникативност и одговорност, аналитичност, организираност и темелност,
 • поседување на презентирачки и преговарачки вештини
 • претприемачки дух, успешно продавање на производ или услуга,
 • справување со работа под притисок, исполнување таргети,

 

Одговорности:

 • презентирање и промоција на ОТЦ препарати и диететски суплементи преку редовни посети на лекари и фармацевти,
 • позиционирање на производите во приватните и ланец на аптеки,
 • склучување на договори за соработка 
КЛИКНИ