Машински инженер / Проценител на штети

За компанијата: СЗУ ГмбХ е компанија која се занимава со процена на штети од автомобилската индустрија, која што е распространета не само во Германија, туку и низ цела Европа и во други земји ширум светот. повеќе за компанијата »

СЗУ ГмбХ ДООЕЛ е фирма чија дејност е процена на штети од областа на автомобилската индустрија. Поради проширување на обемот на работа, објавува оглас за вработување за следното работно место:

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР / ПРОЦЕНИТЕЛ НА ШТЕТИ

Потребни квалификации и способности:

 • Познавање на возила (производители; модели; класификација )
 • Познавање на делови на возила (приоритет каросериски )
 • Основни познавања од репарирање на возила
 • Познавање на еден странски јазик (германски или англиски)
 • Подготвеност за тимска работа
 • Висока работна етика, одговорност и лојалност
 • Со и без искуство

Што нудиме:​

 • Одлични работни услови
 • Стручна обука од областа 
 • Работно време од понеделник до петок ( 07:00 -15:00 ;08:00 -16:00;09:00 -17:00; 10:00-18:00)
 • Конкурентна плата

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »