Асистент

  • Објавен пред една недела
  • Quality Consulting
  • Активен до 24.07.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Опис на работата:

  • Изработка на фактури, средување на сметки, комункација со сметководство 
  • Канцелариско работење
  • Архивско работење
  • Изработка на правни документи

 

Kвалификации:

Универзитетска диплома-Правен, економски 

Работно искуство 3 години

 

Јазици: Англиски (Основно )

Возачка дозвола:  B 

 

Вештини:

Word, Excel, Power Point, Outlook, InternetАктивно користење на кола
Активно користење на компјутери (Windows Office)
Познавање на англиски јазик и активно користење

КЛИКНИ