Персонал за работа

(преземи го огласот како слика)

Ресторан Канцона во Козле (Карпош) има потреба од:

  • Салатер/ка,
  • Кувар/ка,
  • Помошничка во кујна.

 

Одлични услови за работа. Плата редовна и солидна.

Сите заинтересирани може да не контактираат на телефонскиот број: 075 430 334

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »