Продажни асистенти - сервисери

  • Објавен пред 2 недели
  • ТИМ Компјутерс
  • Активен до 27.05.2023
  • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
  • Локација: Кавадарци
  • Веб: timcomputers.mk

ТИМ Компјутерс - Кавадарци како дел од реномираниот бренд на Тим Корпорејшн Дооел поради проширување тимот објавува оглас за отворено работно место на позиција продажба и сервис на компјутери и компјутерска опрема во нашиот продажен салон во Кавадарци.

НУДЕМЕ:

• Конкурентна плата и плус дополнителни бонуси според учинокот и постигнатите резултати

• Работа во динамична средина со тим на професионалци

• Можност за континуирана надградба и развој во кариера

• Програми за професионален развој, посета на обуки и семинари

ОПИС НА ЗАДАЧИ:

• Продажба на компјутери и компјутерски компоненти, клима уреди, телевизори и мали куќни апарати

• Инсталација на оперативни системи и софтвер

• Детекција на проблеми со софтвер и хардвер и одстранување на истиот.

• Обезбедување квалитетна поддршка/едукација кон крајните корисници и помош поврзани со производите кои ги нудиме.

БАРАНИ КВАЛИФИКАЦИИ И ВЕШТИНИ:

• Минимум ССС;

• Познавање на напредна работа со компјутери и компјутерски компоненти, инсталации на оперативен систем и софтвер

• Пожелно, но не е неопходно претходно работно искуство со продажба во некои од овие области: ИТ, ТВ, Бела Техника, Мали кујнски апарати, Aудио и Видео;

• Познавањето на англискиот јазик

Доколку сте заинтересирани и ги исполнувате барањата наведени погоре ве молиме испратете го вашето CV на следнава е-маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]  

По пристигнување на сите апликации ке се направи селекција на кандидати кои ќе бидат повикани на разговор/интервју. За повеќе информации може да не контактирате на 070 731 353

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »