Маркетинг агенти со Италијански јазик!

  • Објавен пред 7 месеци
  • Проспертоп
  • Активен до 27.10.2018
  • Позиција: Филолог/преведувач
  • Локација: Скопје

Потребни се маркетинг агенти  со познавање  Италијански  јазик!

Што нудиме?

Минимална нето плата во тест период од еден месец  од 18.000 денари + бонуси

по истек на тест периодот минимална нето плата 24.000 денари + бонуси

 Дневни и Месечни бонуси 

Работно време 8 часа дневно од понеделник до петок

Неработни викенди и празници 

• Работно време само една смена 

Можност за работно време од 6 часа дневно

• Неограничени можности за напредок

• Кариерен развој 

• Евалуација на вработените и вреднување на секој придонес

• Фер и коректен однос

• Тимска Работа

• Тим билдинг активности

Главни барања:

• Говорење Италијански, Германски  или Шпански јазик 

• Развиени комуникациски вештини

• Динамична, комуникативна и позитивна личност 

Опис на работно место:

• Контактирање на новите / постоечки клиенти на редовна основа за да ги задржите / изградите долготрајните односи и да обезбедите високо ниво на задоволство на клиентите.

• Фокусирање на можноста за зголемување на бизнисот што доаѓа од постојните клиенти • Следење на повратни информации и барањата на клиентите 

Локација:

Центар, Скопје, Македонија

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следнава е-пошта: hr@prospertop.mk најдоцна до 26.10.2018 година.

КЛИКНИ