Junior Developer

 • Објавен пред 5 месеци
 • ТАБЕЛЛАРИУС
 • Активен до 27.05.2017
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Како Junior Developer ќе работиш со тим за развивање на иновативно софтверско решение.

Потребни вештини:

 • Солидно познавање на PHP и MySQL;
 • Познавање на JavaScript, JQUERY, HTML5, XML, CSS, OOP;
 • Напреден англиски јазик, говорен и пишан;
 • Добри комуникациски и меѓучовечки вештини.
   

Посакувани вештини:

 • Познавање на Laravel ќе се смета за предност;
 • Познавање на Linux ќе се смета за предност;
 • Претходно искуство со проекти е плус, иако не е задолжително;
 • Диплома во Компјутерски Науки и Инженерство, или поврзани ИТ дисциплини.
   

Нудиме:

 • Флексибилно работно време;
 • Соодветна и редовна заработувачка;
 • Континуирано учење, тренинг и професионален раст;

Испратете го Вашето CV (вклучувајќи мотивационо писмо, сертификати и референци, по избор) на: career@tabellarius.mk и назначете ја позицијата за којашто аплицирате.

КЛИКНИ