Економист

 • Објавен пред 3 недели
 • Дарваге ДООЕЛ
 • Активен до 11.06.2021
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Вработуваме економист

Потребни квалификации:

 • ССС или ВСС 
 • Претходно работно искуство од иста област ќе се смета за предност,
 • Одлично познавање на MS Office пакетот (Word, Excel, Power point),
 • Познавање на англиски јазик.

Одговорности и задачи:

 • Изработка на фактури, книжење на влезни и излезни фактури,
 • Сложување на аналитички картички со коминтенти,
 • Архивирање на сметководствена документација,
 • Книжење на изводи
 • Извршување на сите останати задачи од областа на сметководството и финансиите               

Доколку  сте енергични, храбри и полни со ентузијазам за личен развој и напредување, како и професионални компетенции за успешно да работите во областите наведени погоре, Ве молиме испратете биографија на македонски јазик со ознака Економист на [email protected]Само кандидатите кои во целост ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.