АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

  • Објавен пред 6 месеци
  • Пантер Факс ДООЕЛ
  • Активен до 24.01.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Пантер Факс има потреба од АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА.

Бутик Fashion 4 Уou Лептокарија

 

Потребни услови:

  • Добра комуникација и работа со луѓе;
  • Огромна желба за работна шанса во која ќе се докажете;
  • Позитивни, полни со ентузијазам и високо ниво на амбиција;
  • Познавање на работа со фискална каса и програм за работа - материјално работење;
  • Реклама по сесија со гардеробата на FB, Instagram и др...

 

Вашите апликации испратете ги на panterfax@gmail.com

КЛИКНИ