Oператор на машина (нето плата од 25 000 денари+додатоци согласно закон+бонуси)

За компанијата: Витек е италијанска компанија специјализирана за производство на висококвалитетни хидраулични цевки и приклучоци. Основана е во 1991 година во Италија и има богато искуство во областа на хидрауликата.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

 

                                                                                     Витек ДОО

Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје кое е дел од групацијата Vitillo S.p.A. Italy, поради нова инвестиција, има потреба од вработување на:

                                                                     

                                                                 ОПЕРАТОР НА МАШИНА
 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
   

Личен профил:

 • Развиени комуникациски вештини, ефективна комуникација со сите нивоа во компанијата
 • Одговорност и способност за организација
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимска работа и способност за работа под притисок​

Ние нудиме:

 • Конкурентна плата со надоместоци согласно закон
 • Бонус за редовност
 • Групен бонус за продуктивност (со таргет)
 • Индивидуален бонус за продуктивност 
 • Обезбедена храна на работното место
 • Обезбеден организиран превоз
 • Колективно осигурување
 • Исплата на регрес за годишен одмор согласно законот


Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на следниот е-маил:

[најави се за да го видиш е-маилот]

Напомена:

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор ќе бидат контактирани. Сите апликации се третираат со строга доверливост.  

Самото аплицирање на огласот се смета како дејствие со кое кандидатот се согласува дека неговите лични податоци наведени во апликацијата можат да бидат чувани во базата на податоци од страна на Витек ДОО и истите може да бидат обработувани во рок од 6 месеци од денот на истекот на рокот за избор.
 

Кандидатот има право во секое време да ја повлече дадената согласност за чување и обработка на неговите лични податоци согласно ЗЗЛП, со обраќање на е-пошта: [најави се за да го видиш е-маилот] . ”

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »