Продавач/ка

 • Објавен пред 12 месеци
 • Donut Factory
 • Активен до 08.12.2017
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Донат Фактори има потреба од:

 

Продавач/ка

 

Потребни квалификации и личен профил::

 • Минимум завршено средно образование,
 • Комуникативна, одговорна и лојална личност,
 • Љубезност и педантност, со позитивен став,
 • Самоиницијативност и посветеност на работата,
 • Тимска работа и професионален однос кон клиенти .

 

Ние нудиме:

 • Одлични и динамични услови за работа, 
 • Редовна плата.

 

Информации на: 078 23 84 23

КЛИКНИ