хаус мајстор

  • Објавен пред 4 месеци
  • Дон Холдинг
  • Активен до 13.08.2018
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Компанија од Скопје има потреба од нов дополнителен кадар .Отворени се повеќе работни места за хаусмајстори од повеќе области и тоа: (електрика,машинство,браварство,одржување на клими и вентилатори,одржување на парно,познавање во водоинсталатерство,молерофарбарски работи,градежно-занаетчиски работи,лепење плочки и фугирање и др.).Возачка дозвола задолжително.Сите кандидати кои се пронаоѓаат во некоја од наброените области да испратат лично  CV на следниов емаил: donholding@donholding.com.mk

КЛИКНИ