PHP Developer

 • Објавен пред 7 месеци
 • Боинтсофт
 • Активен до 27.10.2018
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Боинтсофт има потреба од:

PHP Developer(s) 

Потребно искуство со следниве технологии:

 • PHP
 • MySql
 • jQuery/Javascript
 • HTML
 • CSS 

Услови кои ги нудиме:

 • Работиме 40 часа неделно, од Понеделник до Петок
 • Пријавени како вработени од првиот работен ден
 • Државни празници не работиме
 • Солидна плата, со континуирана можност за зголемување
 • Бонуси
 • Одлична работна атмосфера, без притисоци и одличен амбиент

Очекувања од идните кандидати:

 • Познавање од технологиите за кој аплицирате
 • Искреност
 • Истрајност во работата
 • Истражување и проучување на нови технологии

Сите заинтересирани кандидати можат да аплицираат на емаил: bojan@bointsoft.com
Доколку сеуште немате CV а воедно ги исполнувате нашите очекувања испратете ни е-маил со вашето искуство.

КЛИКНИ