Sales Representative

  • Објавен пред 5 месеци
  • ИТ Гроуп
  • Активен до 13.10.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Отворени работни места за агенти за телефонска и теренска продажба.
Работното време не е фиксно, можност за работа од дома.
Работни денови од понеделник до петок, сабота и недела се неработни. 

Платата е во зависност од постигнати резултати и искористено време на работа.
Испратете кратка биографија на kariera@itgroup.mk

Кандидатите кој ќе влезат во потесен избор, ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ