Оператор на машина во произвотство

  • Објавен пред 4 недели
  • Техно Павер
  • Активен до 28.03.2023
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје
  • Facebook: tehnopaver

Техно Павер вработува оператор на машина во нова произвотствена линија на:

  • бехатон плочки и бетоски елементи 

Пожелно е претходно работно искуство.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »