МАГ Комерц: Монтер

Монтер

 • Објавен пред 2 недели
 • МАГ Комерц
 • Активен до 03.10.2023
 • Позиција: Сервисери и монтери
 • Локација: Скопје
 • Веб: magcommerce.com.mk

ИНСТАЛАТЕРИ/ОПШТИ МОНТЕРИ – ЗАВРШНА ДОРАБОТКА

РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

 • Монтажа на метални сталажи за продажни објекти
 • Монтажа на метални сталажи за магацини

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Минимум средно образование од техничките струки 
 • Способност за читање на техничка документација
 • Способност за прецизна работа со детали
 • Способност за работа под притисок и кратки рокови
 • Возачка дозвола Б категорија

ШТО НУДИМЕ:

 • Редовна нето плата плус минат труд
 • Регрес за годишен одмор
 • Обезбеден превоз до/од работното место
 • Селектираните кандидати, ќе бидат повикани на разговор.
 • Апликациите може да се пратат на  [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »