Junior Developer

  • Објавен пред 9 месеци
  • ТАБЕЛЛАРИУС
  • Активен до 25.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
  • Локација: Скопје

Потребни вештини:

- Солидно познавање на PHP и MySQL;
- Познавање на JavaScript, JQUERY, HTML5, XML, CSS, OOP;
- Напреден англиски јазик, говорен и пишан;
- Добри комуникациски и меѓучовечки вештини.

Посакувани вештини:

- Познавање на Laravel ќе се смета за предност;
- Познавање на Linux ќе се смета за предност;
- Претходно искуство со проекти е плус, иако не е задолжително;
- Диплома во Компјутерски Науки и Инженерство, или поврзани ИТ дисциплини.

Нудиме:

- Флексибилно работно време;
- Соодветна и редовна заработувачка;
- Континуирано учење, тренинг и професионален раст;

Испратете го Вашето CV (вклучувајќи мотивационо писмо, сертификати и референци, по избор) на: career@tabellarius.mk и назначете ја позицијата за којашто аплицирате.

КЛИКНИ