Помошничка за во кујна

  • Објавен пред 4 дена
  • Nadzak
  • Активен до 28.09.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Потребна ни е помошничка за во кујна во ресторан, со или без искуство!

Телефонски број: 075/447-406