Персонал за продажба

Плата од 25.000 ден.

Персонал за продажба

Алфа Електроник има потреба од персонал во продавницата на Булевар 1ви мај 56 ( кај Црн Мост ).

  • Работа во 2 смени (прва смена: од 08h до 15h; втора смена: од 13h do 20h).
  • Период на обука и прилагодување
  • Почетна плата од 25.000 ден

Потребни особини кои лицето треба да ги поседува:

  • Љубезност
  • Комуникативност
  • Способност за тимска работа
  • Желба за константно надоградување  

За пријавување потребно е да се приложи CV (со фотографија) во Алфа Електроник на Булевар 1-ви Мај бр.56 -  Битола (кај Црн Мост) или да се испрати на е-маил: [најави се за да го видиш е-маилот]

Дополнителни информации на моб: 075 251 254

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »