Мајстор - монтер на алуминиумска столарија

 • Објавен пред една недела
 • БРУТИ ИНГ ДОО
 • Активен до 17.04.2024
 • Позиција: Сервисери и монтери
 • Локација: Скопје
 • Веб: bruti-ing.com/

БРУТИ-ИНГ ДОО Скопје, има потреба од мајстори-монтери на алуминумска столарија.

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Возачка дозвола
 • Со и без работно искуство  
 • Тимска работа
 • Општи технички познавања 

Одговорности:

 • Изработка и монтажа на алуминиум столарија
 • Сериозен пристап кон зададените задачи
 • Лојалност, доверливост, чесност , професионалност, ефикасност и флексибилност

Обезбеден топол оброк и превоз. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените критериуми можат да аплицираат со биографија (CV) на следната емаил адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Само апликантите кои ќе влезат во потесниот круг ќе бидат контактирани за интервју.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »