Финансов Менаџер

 • Објавен пред 11 месеци
 • Buba B4 Dooel
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Штип

Заинтересираните кандидати треба да имаат искуство во:

 • задолжување и раздолжување на магацини,
 • попис,
 • финансово и материјално водење на магацин.

 

Кандидати треба да поседуваат:

 • Возачка дозвола со Б категорија,
 • Англиски јазик,
 • Kомпјутери. 
КЛИКНИ