ВОЗАЧ

  • Објавен пред 5 месеци
  • ЛИДО
  • Активен до 15.11.2018
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Велес

ЛИДО ДООЕЛ , Велес има потреба од  возачи на товарно тешко возило со работно искуство.

Услови кои треба кандидатите да ги исполнуваат се:

  • Возачка дозвола, E категорија,
  • Работно искуство најмаку 2 години
  • Сертификат за учество на возачите во меѓународниот сообраќај,
  • Дигитална картица,.

 

Сите заинтересирани кандидати своите податоци да ги испратат на lido_sped@yahoo.com или да не контактирааат на телефонскиот број 071344260

 

 

 

КЛИКНИ