ОПЕРАТОР НА ПРИЕМ И ПАСТЕРИЗАЦИЈА НА МЛЕКО

Лацталис МК Млекарница ДООЕЛ Битола има потреба од вработување на:

 

Оператор за прием и пастеризација на млеко, за работа во Битола.

 

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование (пожелно техничка струка),
  • Познавање на технолошка опрема и процеси,
  • Искуство во струката ќе се смета за предност.

 

Лични картактеристики:

  • Посветеност на работата,
  • Одговорност,
  • Способност за функционирање во тим.

 

Нудиме:

  • Пријатна работна атмосфера,
  • Редовни примања.

 

Сите заинтересирани кандидати, ги замолуваме да ги испратат своите CVa преку копчето „Аплицирај“

КЛИКНИ