Продавач/ка - Скопје

Ситник e фирма со 30 годишно искуство со малопродажба на текстилни производи за фамилијата и домот.

Имаме потреба од ПРОДАВАЧКА со полно работнo време (40ч) за продавница во ГТЦ - Скопје.

Опис на работата:

  • Прием и изложување на робата по правила на компанијата
  • Услужување на купувачи, во склад со стандардите на компанијата
  • Работа на каса
  • Следење на асортиманот и залихата

Услови:

  • Завршено средно образование
  • Пожелно претходно работно искуство на исто или слично работно место
  • Одговорност и организираност во работата
  • Комуникативност, љубезност и тимска работа.

Емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Тел: 078/279-036

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »