Телефонски оператор

  • Објавен пред 8 месеци
  • BIOLAB GROUP
  • Активен до 25.02.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

BIOLAB Group има потреба од телефонски оператори со или без работно искуство (предност имат со искуство).
Задолжителни јазици: Македонски и Албански
Работно време: 6 саати. две смени.

КЛИКНИ