Продавач/ки во Скопје

За компанијата: Брендот Техномаркет се појави на овој пазар како промотор на најсовремената технологија во областа на апаратите за домаќинство, црната (ТВ, аудио, видео) и белата техника, како и IT производите. Првата... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Техномаркет Македонија ДООЕЛ Скопје:

Продавач/ки - Штип - Продавач/ки во Струмица - Продавач/ки во Кочани - Продавач/ки во Скопје

(преземи го огласот како PDF)

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »