Call Agjente në gjuhën shqipe

 • Објавен пред 4 месеци
 • БАЛЦАНИЦА ДООЕЛ
 • Активен до 29.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Balcanica per nevoja te cityshop.tv shpall konkurs pune per

Call Agent/e në gjuhën shqipe 

mardhanie e rregullt pune me page baze + bonuse
 

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Pranimi i thirrjeve të klientëve në qendrën e thirrjeve
 • Monitorimi i reklamave në TV
 • Prezantimi i produkteve te Cityshop dhe shitja e tyre tek klientët
 • Evidentimi i porosive
 • Pritja dhe shërbimi ndaj klienteve ,shitjen e produkteve
 • Respektimi i manualit të punës
 • Raportimi te stafi menaxhues

 

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:

 • Të ketë përvojë pune
 • Të jetë komunikativ/e dhe dinamik/e.
 • Të ketë fleksibilitet në orar.
 • Njohuri bazike në kompjuter
 • Të ketë aftësi organizimi dhe të jetë e motivuar për punë.
 • Pozitive - njohja e gjuhes maqedone
 • Preferohet pervoje pune ne Call Center –Teleshoping


Afati i aplikimit deri më: 30.07..2019

 

Cityshop  Qendra Tregtare  Mavrovasja - ShkupCV-në me foton tuaj mund ta dërgoni në: realbic@gmail.com

КЛИКНИ