Стручен соработник

  • Објавен пред една недела
  • ЈАСС ДООЕЛ
  • Активен до 25.09.2020
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Стручен соработник за Pharmalife  детски додатоци во исхрана

Компанијата ЈАСС дооел од Скопје  со 19 год. успешно работење во трговија, продажба и дистрибуција на медицински производи објавува оглас за Медицински представник со следните услови:

 

Услови за кандидатите:

- Високо стручно образование (медицински, фармацевтски или стоматолошки факултет),

- Работно искуство 2 год во истата дејност

- Одлични во комуникација и со презентациски вештини

- Согласни за работа на терен со патување

- Вредни, лојални и исполнителни

- Високо познавање на англиски јазик

- Познавање на MS Office

- Позитивни, лојални и исполнителни

- Возачка дозвола од B категорија  ( активен возач )

 

Компанијата нуди:

- Редовен работен однос

- Солидна и стабилна плата согласно пазарот и работните обврски ( 25.000-30.000 мкд )

- Стимулации и можност за напредување

- Работа во позитивна и динамична средина

 

Вашето CV пратете го на rabota@jass.com.mk најкасно до 20.09.2020 год со назнака - Стручен соработник. Апликациите ќе бидат третирани строго доверливо

КЛИКНИ