Стоматолошка сестра, медицинска сестра, забен техничар со лиценца

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПЗУ Меди-центар
  • Активен до 10.07.2024
  • Позиција: Медицински персонал/Негуватели
  • Локација: Скопје

Се бара стоматолошка или медицинска сестра или забен техничар со лиценца.

  • Работни денови од понеделник до петок. 
  • Неработни денови сабота, недела и празници.
  • Услови по договор.

Ординацијата се наоѓа во центарот на Скопје, наспроти Градска болница.

Телефон за повеќе информации: 078-427-225

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »