Дистрибутер/Доставувач - Струмица

За компанијата: Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед. повеќе за компанијата »

ЦЕРМАТ ДОО - Регионален Центар Струмица  има потреба од ангажирање на компетентни и високо мотивирани лица, за работна позиција – Дистрибутер/ Доставувач - Струмица.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

  • Завршено минимум ССС;
  • Да поседува одлични комуникациски и  преговарачки вештини;
  • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа во динамична средина;
  • Иницијативност, темелност, енергичност и целосна посветеност на работата;
  • Организираност и одговорност;
  • Доверливост и лојалност;
  • Работно искуство минимум 2 години на истата или на слична позиција;
  • Задолжително поседување возачка дозвола Б;

Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на следниот email: [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака: За дистрибутер/доставувач СТРУМИЦА.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »