ЦЕРМАТ ДОО (CERMAT DOO) - вработување - vrabotuvanje - KARIERA.mk

ЦЕРМАТ ДОО

ЕМБС: 4778545
Индустрија: Прехрамбена
Адреса: Ул. Новачки пат ББ
Град: Битола
Почетоците на ДОО Цермат од Битола датираат од 1995 година кога е основана како фирма во приватна сопственост за производство на сладолед. Како современа европска компанија ги следи светските трендови со постојано усовршување во уметноста наречена сладолед.барај огласи за вработување » барај останати огласи »